Termeni și condiții

 

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor Traduceri Best se consideră că ați citit și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului și politica de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal, informații menționate în această pagină. Site-ul traduceribest.ro este proprietatea Traduceri Best și se supune legilor din România.

Termeni legali

Drepturi de autor

Site-ul traduceribest.ro beneficiază de protecția legii drepturilor de autor. Tot conținutul site-ului este proprietatea Traduceri Best: texte, imagini, grafică, platformă, script. Este interzisă reproducerea parțială sau totală, distribuirea, modificarea, traducerea sau transmiterea conținutului acestui site fără acordul în scris al traduceribest.ro. Folosirea acestora fără acordul în scris se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Eventualele întrebări, sugestii, reclamații sau sesizări pot fi trimise la adresa office@traduceribest.ro.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului în orice moment, fără o notificare în prealabil. De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu și preţurile aferente, fără un anunț în prealabil. Toate informațiile vor fi valabile din momentul afișării pe site.

Confidențialitatea datelor

Traduceri Best nu divulgă informațiile obținute de la utilizatorii acestui site către terți, doar în cazul în care informațiile au fost solicitate pe cale legala de către organele abilitate.

Scopul colectării informațiilor personale (obținute prin plasare cerere cotație preț / comandă online / telefonic sau abonare newsletter cu acordul clientului) este alcătuirea unui baze de date interne. Utilizăm această bază de date pentru transmiterea periodică a materialelor promoționale prin intermediul platformelor online și pentru transmiterea serviciilor personalizate.

Nu sunteți obligați prin niciun mijloc și sub nicio formă să furnizați datele dvs. personale, însă ele sunt necesare în cazul în care doriți să primiți informații despre cele menționate mai sus.

Serviciile și conținutul website-ului vă sunt puse la dispoziție condiționat de acceptarea din partea dvs., în prealabil, a tuturor termenilor și condițiilor general prezentate aici și a politicii de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal, fără nicio altă modificare.

Prin transmiterea unei cereri de cotație pe e-mail (office@traduceribest.ro) sau utilizând formularul de contact din pagina de contact și / sau prin transmiterea documentelor către Traduceri Best prin orice mijloace posibile (e-mail, formular de contact, WhatsApp), vă exprimați explicit acordul de prelucrare a datelor transmise către Traduceri Best. Aceste informații vor fi utilizate strict în scopul prestării serviciilor solicitate de către client, dacă nu a fost menționat altfel de către client.

Ne rezervăm dreptul de a modifica politica de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal și termenii și condițiile de utilizare a acestui site, iar fiecare modificare va fi anunțată în această pagină. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu toate modificările făcute. Orice vizita a site-ului www.traduceribest.ro implică acceptarea automată din partea dvs. a tuturor termenilor și condițiilor prezentate în cadrul acestei pagini și în politica de confidențialitate şi de protecție a datelor cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului www.traduceribest.ro, vă dați acordul explicit că respectați, acceptați și sunteți de acord cu termenii și condițiile Traduceri Best.

Toate traducerile rămân confidențiale, conform unui contract de confidențialitate semnat de traducătorii autorizați.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor cu caracter personal; de asemenea aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale și să solicitați ștergerea datelor. Pentru orice fel de solicitări în acest sens, vă rugăm să vă adresați în scris la adresa de e-mail office@traduceribest.ro.

Servicii și preturi

Descrierile serviciilor și preturile aferente au titlu de prezentare. Descrierile pot suferi mici modificări, fără un anunț în prealabil. Preţurile se pot modifica dacă se dovedește că au fost scrise / afișate greșit, dintr-o eroare umană sau neprevazută a serverului. În acest caz clientul (persoană fizică sau juridică ce a confirmat / plasat o comandă fermă) va fi anunțat telefonic sau prin e-mail, în conformitate cu Legea 287/2009 Art. 1665. Preturile afișate pe site sunt cele finale. Vă rugăm să plasați o cerere de cotație la adresa de e-mail office@traduceribest.ro pentru o estimare de preț actualizată.

Servicii disponibile: Traduceri autorizateTraduceri legalizateInterpretariatApostila / Supralegalizare. Toate traducerile rămân confidențiale, conform unui contract de confidențialitate semnat de traducătorii autorizați.

Preluarea comenzilor

Cotațiile de preț, preluarea comenzilor și oferirea de informații suplimentare pot fi efectuate prin intermediul platformei online www.traduceribest.ro și a mijloacelor implicite: formular de contact, adresa de e-mail, telefonic, WhatsApp.

Prin transmiterea pe e-mail a cererii de ofertă / plasarea fermă a comenzii / completarea formularului de contact / transmiterea documentelor ce urmează să fie traduse / ce stau la baza prestării serviciilor solicitate, clientul își asumă responsabilitatea că informațiile transmise și conținutul documentelor sunt corecte, complete și conforme cu realitatea.

Odată parcurși oricare dintre pașii de mai sus, clientul își dă acordul implicit să fie contactat de către Traduceri Best, telefonic și / sau prin e-mail, în vederea cotației de preț și / sau a serviciilor oferite.

Condiții de livrare și modalități de plată

Documentele traduse vor fi livrate clientului în format print (original, semnate și stampilate de către traducătorul autorizat) și în format electronic (e-mail), la cererea clientului. Documentele pot fi livrare și prin curierat rapid la adresa menționată, la cererea clientului, însă nu acoperim costurile legate de transport. Firma agreată este Fan Courier/Bookurier/Urgent Cargus/Sameday. Nu lucrăm cu Poşta Română.

Prin curierat rapid, termenul de livrare este 1-3 zile lucrătoare din momentul în care a fost confirmată finalizarea traducerii. Pot apărea întârzieri din diverse cauze: condiții meteo nefavorabile, sărbători legale, probleme tehnice, cererea clientului, alte motive. În cazul în care se prelungește termenul de livrare al traducerilor, clientul va fi înștiințat în timp util pe e-mail și / sau telefonic. Livrările se efectuează doar în zilele lucrătoare. Comenzile primite vineri după orele 17.00 vor fi predate / livrare începând cu ziua de luni imediat următoare. În weekend nu se fac expedieri.

Preluăm comenzi 24/7 la adresa de e-mail office@traduceribest.ro. Demararea traducerilor se face după confirmarea fermă (scrisă pe email sau telefonic), în prealabil, din partea clientului, în baza ofertei transmise de către Traduceri Best. Livrarea traducerilor se face după confirmarea plății (O.P. / transfer bancar, Revolut, Volt sau numerar), din partea clientului, în baza facturii fiscale.

Ne rezervăm dreptul de a anula oferta și / sau serviciile transmise clientului, în urma unei notificări prealabile, fără obligații ulterioare a vreunei părți sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese, atunci când clientul nu achită contravaloarea serviciilor solicitate.

Pentru a exercita serviciile solicitate de către client, Traduceri Best își rezervă dreptul de a subcontracta către o terță parte (traducători autorizați / interpreți colaboratori, firme de închiriere logistica, firme de curierat), parțial sau integral, servicii ce țin de onorarea și executarea pe deplin a serviciilor solicitate de către client. În acest caz nu este necesar acordul în prealabil al clientului. În aceste situații Traduceri Best poate furniza informații cu caracter personal ale clientului, către terțe persoane (cele menționate mai sus), cu care se află în relații contractuale și cu care și-a asumat în prealabil un contract de confidențialitate și doar în scopurile menționate inițial și anume de exercitate a serviciilor solicitate de către client. Terța parte își asumă responsabilitatea de a menține în siguranță datele cu caracter personal asupra cărora are acces.

Datele utilizate (nume / CNP / adresă) pentru emiterea facturilor (persoane fizice) vor fi utilizate strict pentru emiterea facturii fiscale, în conformitate cu Codul Fiscal în vigoare. Plata aferentă serviciilor se poate face prin transfer bancar, O.P., Revolut, Volt sau numerar (la ridicarea documentelor de la punctul de lucru Traduceri Best).

Comenzile pot fi preluate și online, prin intermediul formularului de cotaţie de preţ sau prin intermediul adresei de e-mail office@traduceribest.ro. Informațiile și documentele transmise prin una dintre cele două platforme vor fi transmise direct în adresa de e-mail oficială a Traduceri Best, office@traduceribest.ro.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile generale sau detalii despre serviciile Traduceri Best și preturile aferente, fără o notificare în prealabil a clienților. Toate informațiile actualizate sunt afișate pe paginile aferente / dedicate în site. Odată afișate, modificările sunt considerate ca fiind acceptate de către utilizatori, din momentul în care aceștia continua sa utilizeze website-ul Traduceri Best.

Toate informațiile și documentele primite din partea clienților / vizitatorilor site-ului, prin mijloacele enumerate mai sus, sunt considerate confidențiale și vor fi păstrate în regim de confidențialitate, pe o perioadă de minimum 1 luna, începând cu data primirii acestora sau o orice alta perioadă, exprimată explicit sub formă contractuală.

În urma acceptului de utilizare dat de către clienții / utilizatorii site-ului www.traduceribest.ro, corelat cu serviciile solicitate de către clienți din partea Traduceri Best, datele cu caracter personal sunt și vor fi prelucrate de către Traduceri Best, în calitate de împuternicit.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face pentru a prelua / analiza documentele transmise de către client, transmiterea unei oferte personalizate, contactarea directă a clientului care a solicitat serviciile, furnizarea serviciilor, emiterea documentelor fiscale, notificare privind situația plăților către clienți, procesare plăți online, expedierea documentelor prin curierat.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la încetarea scopului pentru care au fost colectate sau până la data prevazută contractual. Datele cu caracter personal și documentele transmise de către clienți vor fi arhivate pe o perioadă de minimum 1 lună. În toată această perioadă, clientul are dreptul deplin de a solicita încetarea prelucrării datelor cu caracter personal de către Traduceri Best.

Prin utilizarea site-ului traduceribest.ro si a serviciilor Traduceri Best vă dați acordul explicit asupra termenilor și condițiilor prezentate şi luați la cunoștința ca cele prezentate în Termeni si Conditii și Politica de confidentialitate au valoarea unui contract intre dvs. (utilizator, vizitator, client) și Traduceri Best. Datele furnizate sunt prelucrate în temeiul art. 6.1 lit b. din GDPR.

Detalii comenzi:

Termenul standard pentru predarea unei traduceri până în opt pagini este 24h sau la solicitarea clientului.

Pentru traducerile în regim de urgenţă sau în aceeași zi se percepe o taxă suplimentară de urgenţă de 50% – 100% din valoarea inițială a traducerii.

Pagina de referință are 2.000 de caractere, inclusiv spatii; tarifarea se face la minimum o pagină.

Documentele finale pot fi livrate prin curier (caz în care nu acoperim costurile legate de transport) sau pot fi ridicate direct de la sediul Traduceri Best (Bdul. Regina Elisabeta, nr. 71, et. 1, ap. 4, Sector 5, 050016, București).

Plata se face prin O.P., transfer bancar, Revolut, Volt sau prin numerar.

WhatsApp chat

Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor Aflaţi mai multe

Pentru a vă furniza o experiență mult mai bună de navigare setările implicite ale cookie-urilor de pe acest site sunt "Acceptă cookie-uri". Dacă continuați să utilizați acest site web fără a modifica setările cookie-urilor sau faceți clic pe "Am înţeles", vă dați acordul. Pentru mai multe informaţii citiţi Politica de cookie-uri

Închide